3M Filtre de confidentialitate

3M™ Filtre de confidentialitate

 

De ce sa folositi un filtru de confidentialitate 3M?

Pentru protejarea datelor confidentiale, nu acceptati compromisuri, folositi filtrele de confidentialitate 3M. Filtrele de confidentialitate 3M va protejeaza informatiile confidentiale si sensibile de hackerii vizualii.

•Filtrele de confidenÈ›ialitate 3M™ estompeaza imaginea de pe ecran incepand cu unghiul lateral de 30º
• In afara unghiului vizibil de 60°, informatia de pe ecran nu este vizibila
•Suprafata mata a unor filtre 3M asigura reducerea reflexiilor de pe ecran sporind confidentialitatea
 
 

V-ati saturat sa va tot uitati peste umar?

 

Sunteti prins in locul din mijloc?

Nu va faceti griji, puteti sa continuati sa lucrati stiind ca datele dvs. confidentiale nu vor fi vazute de ochii curiosi din jur datorita filtrului de confidentialitate 3M.

Tot mai multi dintre noi lucram si in alte spatii decat biroul si, indiferent daca suntem la o cafea, in mijloacele de transport sau in timpul unei calatorii, este important ca datele noastre sa fie protejate. Odata cu introducerea GDPR este si mai important sa protejam informatiile personale. Va dorim o calatorie placuta si sigura.

Rezultatele studiului de Visual Hacking

3M a dorit sa afle cat de usor este accesul la informatile confidentiale in cadrul unei companii doar prin visual hacking. Astfel, a derulat un studiu global prin intermediul Institutului Ponemon pentru a afla acest lucru.

Rezultatul? Hackerul vizual a resit sa fure informatii in 91% din timp. Nu lasati sa se intample acest lucru si organizatiei dvs.

Incercati filtrele de confidentialitate 3M™ pentru dispozitivele mobile si pentru monitoare si preveniti astfel furtul datelor. Confidentialitatea este cea mai buna politica.

 
 

Filtre de confidentialitate 3M™ Black

Protejeaza informatiile personale si sensibile de hackerii vizuali indiferent ca sunteti la birou sau in spatii publice cum ar fi un aeroport sau o cafenea.

Vezi produsele

Filtre de confidentialitate 3M™ Gold

Avand un nivel ridicat de claritate, acestea va protejeaza datele de pe ecran indiferent unde va aflati. Dvs. vedeti clar informatille de pe ecran in timp ce din lateral se observa doar un ecran auriu.

Vezi produsele

Filtrele de confidentialitate 3M™ High Clarity

Confera confidentialitate premium mentinand in acelasi timp claritatea ecranului. Asigura in medie cu 30% mai multa claritate fata de filtrele de confidentialitate 3M™ Black, fiind potrivite pentru ecrane cu rezolutie mare.

Vezi produsele

Protejarea datelor confidentiale in diferite industrii

Avand in vedere accentul pus tot mai mult pe confidentialitatea datelor si posibilele amenzi in cazul unei brese de securitate, este mai important ca niciodata sa va asigurati ca organizatia dvs. respecta pe deplin toate reglementarile in vigoare.

Servicii Financiare

Guvernamental

Juridic

Educatie

Sanatate

Angajati mobili